Que no se’ns oblidi somriure.




dimecres, 9 de febrer del 2011

Amaya



9 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA RITA A TU QUIN TREBALL T'AGRADAT MES A JO ELS DOS PERO EL DE LA FOSSA DEN MANEL HA SIGUT MOLT INTERESANT I IMPRESIONANT.SAPS QUE AVUI A CASTELLA HE VIST UNA PAGINA WEB PER AL LLIBRE I ES MOLT XULA POTS ANAR I ES MOLT XULO.DEMA T'HO DIC SAPS QUE QUE AVUI QUANT ME ESTAVA VESTINT SE'ME HA VINGUT UN POEMA I RAPIDAMENT L'HE COPIAT A UN PAPER I DESPRES QUANT HE VINGUT DE ES COLE L'HE PASAT A S'ORDINADOR DEMA T¡HO ENSENYARE UNA BESADA.

CARLA M.

Classe de tercer ha dit...

Hola carla, a jo també me can agradar molt les dues conferències, la den Manel va ser molt interessant i la de n'
Amaya també.
Has vist el video de la fosa de las Marianas, és molt interessant.
El poema m'ha agradat moltíssim, esper que en facis més.
No m'has dit quina és la pàgina web que vas veure a castellà, demà me la podries ensenyar.
Fins demà, una besada molt forta!

Anònim ha dit...

HOLA RITA NO SE SI DEMA ANIRE A ES COL.LEGI PERQUE TENC FEBRE ESPER QUE ME POSSI MIJOR .LA PAGINA WEB TE LA DIRE DILLUNS PERQUE ARA NO ME ENRRECORD BONU UNA BESADA ESPER QUE DEMA PUGUI ANAR A ES COL.LEGI ADEUUUU!!!!!!!!!.

Classe de tercer ha dit...

Hola Carla, esper que te milloris i que demà puguis venir, una besadeta!

Anònim ha dit...

AVUI HE ANAT A ES DOCTOR I M'HA DIT QUE TENC SA GRIP I QUE FINS DIMECRES NO PUC SORTIR DE CA MEVA IDO ES A DIR QUE DEMA NO ANIRE A ES COL.LEGI.BONU UNA BESADA ENORME ADEUU!!!!!!!!! CARLA MOYA.

Classe de tercer ha dit...

ola Carla, avui quan els encarregats han passat llista i han vist que no hi eres tots s'han extranyat molt. Jo els hi he dit que estaves malalta, demà lis diré que fins dimecres no podràs venir, esper que et milloris. Pensa que has de fer els deures de cada dia i quan venguis ja et donarem les fitxes dels grups interactius i les faràs a casa.
Ah, se m'oblidava! Saps que en Toni també està malalt.
Esper que us poseu prest bé tots dos.
Que us milloreu!

Anònim ha dit...

Hola en Toni i jo sempre coincidim un dia, teniem tots dos tos com a anat avui amb sa nova mestre de musica?.Avui tenia 38'8 de febre i aquet mati no m'aguantava de peu estic tope de malament.Bonu una besada enorme mos veim prest!!!
CARLA MOYA.

Classe de tercer ha dit...

Cuida't molt, Carla. Si que has tingut febre encara avui!
Ja t'explicaran els teus companys com ha anat amb la nova mestra, sembla que bé.
Cuida't, muaaa!

Anònim ha dit...

Avui ja me he aixecat molt millor no tenc ni febre ni res de res una miqueta de tos pero no es res.Quina frase o (poema)mes llarg que has posat per a aquesta setmana jo quan te dire sa frase de sa setmana pasada??bonu una besada muaaa!!!!!!!!.
CARLA MOYA.